Baby Lepelset van Bioplastic

Lichtgewicht lepels voor je baby en peuter, gemaakt van suikerriet zonder BPA, melaine of formaldehyde. Zo weet je zeker dat je kindje geen schadelijke stoffen binnenkrijgt. Bevat 3 gekleurde lepels 

Read moreShow less
€3.90 (VAT incl.)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Reference:
Ajaa lepelset gekleurd
Love0
Add to wishlist
Description

Op zoek naar de perfecte lepel voor je baby of peuter? Er zijn prachtige varianten op de markt, echter is de meerderheid vervaardigd van plastic op basis van aardolie. Deze kunnen schadelijke stoffen bevatten wat de gezondheid van je kindje uiteraard niet ten goede komt. Ben je op zoek naar bestek die niet over dergelijke schadelijke stoffen beschikt? In dat geval is de lepelset van Ajaa! ongetwijfeld een aanrader omdat ze vervaardig zijn op basis van bioplastic van suikerriet, zonder BPA, melaine of formaldehyde. De lepels van Ajaa! zijn licht en hebben een perfecte vorm, zonder harde randen.

  • Aantal: set van 3 (groen, blauw, roze)
  • Afmetingen: Lengte: 19 cm x 5 cm x 2,5 cm
  • Gewicht: 30 gram
  • Zonder weekmakers
  • Zonder aardolie
  • Kunnen in de vaatwasser

Wat maakt Ajaa! producten anders dan andere plastic alternatieven?

De producten van Ajaa zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals BPA (weekmaker), melamine of formaldehyde. In tegenstelling tot andere producten van kunststofalternatieven, zoals b.v. bamboe, hebben Ajaa! producten geen melaminehars of polyactaat nodig om de gewenste stabiliteit en stabiele vorm te bereiken. Als melamine en formaldehyde in contact komt met temperaturen vanaf 70 graden Celsius, vormen ze gevaarlijke hoeveelheden dampen vormen die voor gezondheids complicaties kunnen zorgen. 

Wat maakt Ajaa! producten duurzaam?

Ajaa producten zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Dit betekent dat het suikerriet als grondstof voor ons hoogwaardige biopolymeer binnen een jaar groeit! Onze producten zijn vegan en hebben een positieve ecologische voetafdruk. Suikerriet zet in zijn groei, meer CO2 om dan de CO2-uitstoot die bij productie en transport vrijkomt.  Onze producten kunnen 100% worden gerecycled.

Ook gebruikt Ajaa! zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en maakt enkel gebruik van duurzaam, gecertificeerd en grotendeels gerecycled papier of karton.

 

Dit kunt u het beste doen wanneer de bekers niet meer nodig of bruikbaar zijn?

Ajaa producten kunnen worden weggegooid bij huishoudelijk afval. Als alternatief kunnen de producten naar Ajaa worden geretourneerd en keren we ze terug naar de productiecyclus.

 

Zijn Ajaa! producten biologisch afbreekbaar?

De producten van Ajaa zijn ontworpen voor een lange levensduur, dus het materiaal is redelijk dik.

Het servies is in principe biologisch afbreekbaar, helaas zou het te lang duren, zelfs in industriële composteringsbedrijven.

Read moreShow less
Product Details
Ajaa lepelset gekleurd

Reviews (0)

Recently Viewed
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in