Bijenwas lunchbag - Large

Bijenwas lunchbags zijn het alternatief voor broodtrommels en groentezakken. Zak gemaakt van bijenwas maat L, 25x45 cm. Handig voor het verpakken van kaas, groenten, kruiden, fruit, brood en vleeswaren. 

Read moreShow less
€18.90 (VAT incl.)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Reference:
Beeskin luchbag large kids
Love0
Add to wishlist
Description

Bijenwaszakken zijn het alternatief voor vershoudfolie, groentezakken en broodtrommels. Door de bijenwaslaag kan het voedsel ademen en is het beschermd tegen uitdroging. In tegenstelling tot plastic ontstaat er geen condensatie en blijft het voedsel langer vers. Onze Beeskin bijenwaszakken zijn herbruikbaar, wasbaar en gaan gegarandeerd 1 jaar mee.

 

Hoe te gebruiken?

Doe het stuk fruit, het stuk kaas, de groenten, kruiden of je lunch in de zak. Gebruik eventueel je lichaamswarmte om de bijenwas te vormen en dicht te plakken. In de koelkast wordt de bijenwas hard en bij kamertemperatuur wordt de het weer zacht en kneedbaar.

 

Niet geschikt voor gebruik met rauwe vis & vlees en ananas.

Natuurlijke ingrediënten:

Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van onze bijenwas en de gebruikte ingrediënten. Uw bijenwas lunchbox van Beeskin bestaat uit:

  • Katoen (biologisch gecertificeerd volgens de hoogste standaard) - als basis,
  • Bijenwas (gecontroleerd op residuen van verontreinigende stoffen en pesticiden),
  • Boomhars - zodat het nog beter kleeft,
  • Jojoba-olie (organisch) - om uw doek soepel te houden

 

 

Product info

Waarom hebben we een alternatief nodig voor de huishoudfolie? Veel dieren ondervinden de dodelijke gevolgen van microplastische vergiftiging aan den lijve. En niet alleen vissen, schildpadden en zeevogels. Micro-plastics komen namelijk in het hele ecosysteem terecht, met alle gevolgen van dien. 

 

De plastic soep kan maar op een manier tegen worden gegaan: door het gebruik van plastic te minimaliseren. Maar het is niet altijd comfortabel om een andere weg in te slaan. In het hectische dagelijkse leven is er weinig tijd om na te denken over een alternatief voor plastic folie. Maar elke kleine verandering telt, zo ook dit natuurlijke alternatief voor huishoudfolie. 

 

Uit oude gegevens van onze grootouders blijkt zelfs dat bijenwaszakken geen nieuwe uitvinding is: ze zijn alleen vergeten. Dus laten we terugvallen op beproefde materialen - voor de natuur, onze aarde, onze kinderen en kleinkinderen! 

 

Onze bijenwas lunchboxen bestaan uitsluitend uit katoen (gecertificeerd volgens de hoogste standaard), bijenwas (getest op residuen van schadelijke stoffen en pesticiden), organische jojoba-olie en natuurlijke boomhars. Onze bijenwas lunchboxen kunnen tot 1 jaar worden gebruikt, gewassen en hergebruikt. Daarna kunnen ze eenvoudig worden gecomposteerd of als natuurlijke ontsteker voor de haard worden gebruikt.

Milieu

Bij een duurzaam product moet natuurlijk ook de CO2-balans goed zijn. Daarom worden onze bijenwas lunchboxen uitsluitend in Berlijn geproduceerd, verpakt in Berlijn en vanuit Berlijn verzonden. We gebruiken alleen Europese grondstoffen en vermijden bewust goedkopere alternatieven.

Read moreShow less
Product Details
Beeskin luchbag large kids

Reviews (0)

Recently Viewed
Bijenwas lunchbag - Large Bijenwas lunchbag - Large
Love
€18.90 (VAT incl.)
Bijenwas lunchbags zijn het alternatief voor broodtrommels en groentezakken. Zak gemaakt van bijenwas maat L, 25x45 cm. Handig voor het verpakken van kaas, groenten, kruiden, fruit, brood en vleeswaren. 
Love
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in