Potlodensets 3-in-1- Verkrijgbaar in 6,10 & 18 stuks

•Keuze uit 6, 10 en 18 stuks

•Tekenen, kleuren zelfs verven én schminken

•Kleurpotlood, aquarelpotlood en waskrijt in één
Read moreShow less
€45.97 (VAT incl.)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

aantal stuks
Reference:
4006381194907
Love0
Add to wishlist
Description
Deze multifunctionele potloden van Stabilo zijn onmisbaar in de tekendoos van je kind en bieden gegarandeerd veel kleurplezier!

Met deze veelzijdige potloden kun je naast tekenen, kleuren zelfs verven én schminken! De dikke vorm biedt meer grip voor de kleine handjes. Daarnaast biedt de dikke punt acht keer meer kleurintensiteit dan een gewoon kleurpotlood. De potloden zijn-zoals ook in de productvideo te zien is-, geschikt voor vele ondergronden zoals glas, leer metaal, karton en uiteraard papier. Geen paniek wanneer heel het huis is onder geklad, je verwijdert het weer gemakkelijk van harde gladde oppervlakken.Één potlood, meerdere mogelijkheden: • Schraap techniek

  Nodig: woody 3-in-1, papier, schraper

  Kleur eerst verschillende lagen in verschillende kleuren over elkaar heen op een vel papier. Het beste kun je beginnen met een lichte kleur. De laatste laag op het papier moet altijd zwart of een donkere kleur zijn. Schraap nu met de schraper een figuur in de donkere laag, de kleuren die er onder zitten komen dan tevoorschijn.

 • Aquarel techniek

  Nodig: woody 3-in-1, dik papier, kwast, water

  Maak eerst een tekening met de woody 3-in-1 óf teken zomaar een paar kleuren op het papier. Dan ga je er met een vochtige kwast overheen, alsof het waterverf is. Dik papier is het beste om mooie aquarel tekeningen te maken, omdat dit beter nat kan worden dan dun papier.

 • Föhn techniek

  Nodig: woody 3-in-1, papier, föhn

  Met de föhn techniek wordt warmte gebruikt om de structuur van de kleur te veranderen. Om dit te doen, kun je met de föhn de punt van het potlood verwarmen. De punt wordt dan zacht en smelt een beetje, dan kun je het op het papier aanbrengen. Heb je al een tekening gemaakt met de woody 3-in-1 en heeft het iets speciaals nodig? Geen probleem, want je kunt de föhn ook gebruiken om een tekening net dat beetje extra te geven! Je verwarmt gewoon een kleur op het papier met de föhn en smeert het uit met je vinger. Zo krijg je mooie, vloeiende kleuren!

 • Frottage techniek

  Nodig: woody 3-in-1, papier, objecten met gestructureerd oppervlak (munten, bladeren, schoenzolen…)

  De frottage techniek kun je gebruiken om structuren van objecten op papier te krijgen. Plaats bijvoorbeeld een munt of een blad van een boom onder het papier en kleur over het papier met een woody 3-in-1. Als bij toverkunst verschijnt de structuur van het object op papier.FSC gecertificeerd kleurpotlood, aquarelpotlood en waskrijt in één. Het FSC certificaat garandeert dat het hout uit sociaal, ecologisch en economisch verantwoord beheerde bossen afkomstig is.De potloden zijn beschikbaar in sets van 6, 10 en 18 stuks.Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar.

Read moreShow less
Product Details
4006381194907

Reviews (0)

Recently Viewed
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in